Kattungar i lek.
Husvagnskisse

Kattungar – nykomlingar i familjen!

Kattungar – efter lång väntan och med spänningen på topp, har vi äntligen fått tillökning i familjen. Det är vår fina Emma som har fått fyra helt bedårande små kattungar.

Det är verkligen bebislycka här i huset. Fyra små ulliga tussar som far omkring och leker och stojar. Det är helt fantastiskt kul. Man kan bli sittande i timmar och bara beundra de små mästerverken. När de var lite drygt fyra veckor tog jag fram kameran och fotade dem. Och det visade sig att de var ena riktiga linslusar och fotomodeller. Eller vad sägs om dessa bilder:

Husvagnsmissar på tillväxt

Sedan bilderna togs har kattungarna hunnit bli fem veckor och är busigare än någonsin. Stora F och sonen var och köpte en ny klätterställning åt dem igår. Vi hade flera sedan innan men de var lite för höga. Ja, man vill ju inte att de här små gullungarna ska trilla ner och skada sig. Den här nya var alldeles lagom i storleken.

Vi har funderat på att ta med dem ut i husvagnen. Fast jag vet inte. Det kan ju bli väldigt stojigt med fyra småmissar och två stormissar i vagnen, plus tre människor. Tror att det får vänta ite:-)

kattungar leker
Kattungarna leker i sin nya klätterställning.

Kattungar till salu

Om du är intresserad av att bli ägare till en av dessa små underverk är det bara att höra av sig, se kontakt-sidan. Skriv och berätta lite om dig själv och vad du har för hem att erbjuda.

Lite fakta om dem:

Ras: Maine Coon

Namn: Lite oklart ännu så vi kallar dem Baghera, Tabby, Rödis och Trötter

Mamma: Emma

Pappa: Akilles

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.