Om mig

Husvagnsprinsessan utforskar livet med camping.
Husvagnsprinsessan utforskar livet med camping.

 

Husvagnsprinsessan – ett roligare campingliv

Husvagnsprinsessan.se är en blogg om husvagn- och campingliv med tips och idéer om camping för att göra campinglivet lite enklare, roligare och glamorösare.

Jag som driver bloggen heter Anna och bor i en småstad i sydöstra delen av landet. Till vardags är jag redaktör. Jag älskar att skriva, men har också stor passion för trädgård, pyssel och inredning. Ja, även mode, trender och teknik finns med på intresselistan. Ett relativt nytt intresse är detta med camping och husvagnsliv.

Mina och familjens semestrar har tidigare varit förpassade till hotell, lägenheter och i vissa fall någon rejälare fritidsstuga som vi hyrt. Allt var frid och fröjd fram till att jag försommaren 2018 kom fram till att familjen behövde något mer – nya upplevelser, komma närmare naturen och framför allt smaka på ett enklare liv utan alla måsten som man har hemma. Därmed tog jag sats och kom med förslaget husvagn. Mottagandet blev väl sisådär men efter en tid fick jag godkänt att i alla fall testa idén. Sagt och gjort – en husvagn inhandlades. Hur det gick till kan du läsa om i artiklarna under rubriken ”Tiden innan husvagnen”. Nu har vi hunnit byta upp oss till en lite större husvagn och ser fram emot vår andra säsong som husvagnsägare. 

Familjen, förresten, är förtjänt av en kort presentation. Den består av sambon (ofta kallad Stora F) och vår nioårige son (ibland kallad Lilla F). Det fiurera även en liten misse vid namn Findus på bloggen. Tyvärr finns han inte kvar längre, läs mer här.

En sak måste jag slå fast: även om jag ibland raljerar lite över familjens egenskaper och personer så är det alltid med hjärtat jag skriver. Jag älskar dem över allt annat och det är i stort sett bara de (förutom jag själv) som har makt att stryka eller ändra i inlägg.

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter från mitt husvagnsliv och skulle bli jätteglad om du som läsare vill göra detsamma. Kommentera gärna inläggen, och dela dem med dina vänner. Och kika gärna in och följ mig på Instagram @husvagnsprinsessan.

Rulla lugnt!

/Husvagnsprinsessan