Paj och vaniljsås.
Mat o bak,  Tiden innan

Vi firar och bloggen lever vidare

Vi slår på stort och firar med jordgubbspaj. Stora F klarade sin uppkörning! Så nu ska bokstäverna på körkortet räcka gott och väl för att köra husvagn med. Vilken lättnad! Jag vill lova att det var spänt läge härhemma innan han åkte iväg till Trafikverket. Men det hela gick som en dans och det är klart att vi firar ordentligt.

Det första vi gjorde när uppkörningen var avklarad var att okeja husvagnsköpet. Tror att säljaren blev lite paff när jag totalvägrade hans mejlade förslag på leveranstid. ”Nehej, då säger jag upp kontraktet” sa jag efter att ha läst 12 juli. Då är ju större delen av semestern slut och då vill vi ju inte ha någon husvagn. Jag hörde hur han muttrande där på andra sidan mejllinan och tänkte svåra tankar om stressade kunder som inte kunde finna sig i att det är semestertider. Men efter tre djupa andetag mjuknade han och gick med på att vi kunde komma den 29 juni. Perfekt!

Därmed är det dags att ta itu med inredningen av vagnen lite mer på allvar. Det var det där med rosa gardiner och prickiga dukar. Råkade nämna något om det för Stora F. Inte bra. Han vägrade! ”Något ska jag väl få bestämma om” sa han och gav mig en menande blick som tydde på att han inte haft mycket att säga till om vad gällde inredningen här hemma. Fast i ärligaste namn så har han blivit tillfrågad alltför många gånger. Bara det att jag kanske inte lytt honom varje gång. Men den här gången skulle jag alltså bli tvungen till det.

”Det ska vara marint!”sa han med övertydlig röst. ”Röda och blå kuddar, typ.” Oh, wow! Det är alltså en båt på hjul vi ska ha? Låter hur logiskt som helst. Eller totalt ologiskt i mina öron och i min inredningshjärna. Jag tror att jag sett något pastelligt, lite 50-talsinspirerat framför mig, och det gick absolut inte ihop med det marina. Men eftersom jag vägrat båt i alla år så kände jag pressen på mig att gå med på detta. Så nu är det bestämt. Bara att sätta igång och leta marin inredning som passar i en husvagn. Det bir en utmaning som heter duga.

Hur som helst så kan bloggen leva vidare. Det tackar vi för!

Ha det gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: