Trädgård och annat

Nu väntar campinglivet igen

Nu så är vi äntligen klara! Den oändliga gräsmattan är på plats och vi kan börja leva ett normalt liv igen – med campingplaner och campingbestyr upp över öronen!

Jodå, klockan 06.03 stannade lastbilen utanför vårt hus i fredags. Med sig hade han sju miljoner rullar med gräs. (Nej, jag räknade inte, men många var det i alla fall.) Stora F kastade i sig lite frukost och sen var det bara ut och rulla.

Som tur är har vi väldigt snälla grannar så efter en liten tid kom granne nummer 1, och fram på eftermiddagen kom granne nummer 2 och hjälpte till. Då gick det undan vill jag lova. Vid tiotiden på kvällen var allt på plats. Det kändes så konstigt att faktiskt ha en grön gräsmatta istället för en brungrå ogräsmatta. Måste säga att allt annat i trädgården blev så mycket finare när det blev grönt runt.

Stora F och alla grannar in action.
Nu var det inte många rullar kvar..

Visst blev det skillnad! Ni kan säkert förstå att jag längtade efter en grön gräsmatta!

Åter till campinglivet

Därmed kan vi börja leva campingliv igen. Vi har faktiskt bokat vår premiärtur nu! Ja, den ordinarie planerade premiären blev ju inställd. Men nu ska vi ta oss ner till Karlskrona över midsommar det ska bli så kul! Som jag har längtat. Det ska bli så mysigt att riktigt boa in sig i vår härliga vagn. Och den här gången är det två missar som ska följa med och lära sig campinglivet på riktigt. Hoppas att de gillar det. Akilles var med när vi var i Jönköping i höstas, och han trivdes jättebra i husvagnen. Vår lilla piplisa Emma vet jag inte vad jag ska tro om. Hon kan säkert misströsta och försöka smita, eller bara klaga högljutt som hon alltid gör oavsett humör eller gosbehov.

Var ska ni midsommar? Skriv och berätta!

Måste bara avsluta med en fin bild från i lördags när vi var bjudna på grillfest ute i skärgården. Det var såååå mysigt att sitta på bryggan och äta med alla kompisar. Om resten av sommaren blir regn och rusk så kommer jag minnas den kvällen som sommarens höjdpunkt.

Grillfest på brygga.
En helt fantastisk kväll när vi var på grillfest i skärgården.

Ha det gott och rulla försiktigt i midsommar!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.