Husvagnsskolan

Nu startar Sessans Husvagnsskola

Nu kör vi igång Sessans husvagnsskola. Och vilken start sen. Bland de tre delarna som finns ute nu hittar du bland annat den superbra ABC-listan som du bara måste ha med dig nästa gång du ska köpa husvagn.

Visste du att Husvagnsprinsessan är en riktig tekniknörd? Jo, i grund och botten är jag faktiskt det. Jag älskar att fördjupa mig i tekniska grejer – och gärna riktigt knepiga saker. I och för sig brukar jag få min beskärda del av tekniska attiraljer på jobbet. Men nu tänkte jag att det är dags att få Husvagnsprinsessans teknikintresse att blomma ut även i text och bild på bloggen.

Därför har jag nu startat en Husvagnsskola. Där kan man få både tips på tekniska funktioner eller tillbehör till husvagnen, eller kanske en och annan gör-så-här-guide.

Tre delar

Än så länge finns det tre delar i Husvagnsskolan. Del 1 handlar om inget mindre än vikten. Ja, nu pratar jag inte om vad vågen säger när du eller jag ställer oss på den. Nej, här handlar det om husvagnens vikt och hur stor husvagn du får köra med din bil.

Del 2 blir en lektion i bilkörning. Där går vi igenom en hel del bra saker att tänka på när du rattar bilen med vagn bakom.

Listan för dig som ska köpa husvagn

Den tredje delen vänder sig till dig som ska köpa husvagn. Där hittar du nämligen Husvagnsköparens ABC-lista. Där finns den kompletta guiden för husvagnsköpet. Oavsett om det är din första eller femtioandra husvagn du ska köpa så kan listan vara bra att titta igenom innan du åker och tittar på ett tilltänkt objekt. Eller varför inte skriva ut den och ta med hela listan? Det är nämligen inte så komplicerat, eftersom hela ABC-listan finns att ladda ner som en pdf om du skulle vilja det.

Det var en resumé av vad du kan hitta på Husvagnsskolan så här långt. Jag fyller på med mer nyttig läsning framöver.

Men nu är det slutpratat – över till Husvagnsskolan!

En kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: