Muggar i glada färger.
Tiden innan

Måste bli frisk fort, fort

Det här går inte! Jag ligger nerbäddad med feber och ont i halsen och har så gjort sedan i torsdags. Men det duger inte. I morgon ska vi titta på husvagnen som vi vill köpa och jag vill ju aboslut följa med. Det går förresten inte att skicka  en blåögd sambo med en åttaåring till en husvagnsförsäljare som vi inte vet om vi kan lita på. Nej, får vår framtids skull måste jag bli frisk illa kvickt.

Under mina sjukdagar har jag, förutom att legat och surat under täcket, även surfat runt för att se var man kan köpa utrustning till vår kommande semesterbostad. Jag har förstått att saker och ting ska vara lätta så att man inte trasslar till det med övervikt. Därför har jag letat efter serviser som INTE är porslin.

Servis i glada färger.
Foto: RICE

Plastserviser finns ju en hel uppsjö hos till exempel Kama fritid och Campingvaruhuset. Melamin verkar vara ett bra material – hållbart och rejält. Dessutom finns det ju i massor av fin design från märket Rice. Inte mindre än 23 sidor med melaminprodukter hittade jag hos Bagaren och Kocken. Nu blev det svårt. Och roligt! Rice gör ju muggar och tallrikar med allt man kan tänka sig. Det är blommor, ränder, rutor, fjärilar och tuppar i en salig blanding. Nu har jag göra ett tag till. I väntan på att sjukan ger sig. För i morgon bara måste jag vara frisk så jag kan följa  med och granska objektet!

Ps. Bilden överst på sidan är hämtad från RICE.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.